Saygı

EKİM AYINDA BURCUNUZ VE SİZ

Konuk Yazarlar
koc_burcu
KOÇ BURCU (21 Mart-20 Nisan)
22 Eylül saat 23:45’te karşıt burcunuz Terazi burcuna girerek Güneş sizin haritanızın yedinci evi olan  ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularına canlılık getirmektedir. Ortaklaşa konularda birlikte hareket etme ve  gelirleri artırmak için yeni projelere adım atma çoşkusunda olacaksınız.Yeni ortaklık ve evlilik konuları gündeme gelebilir. Bu ay 19 Ekimde burcunuzda ay tutulması gerçekleşecektir.Bu durum sizi duygusal açıdan etkiliyecek, egolarınızı güçlendirecek ve isteklerinizin üzerine kararlılıkla gitmenizi sağlıyacaktır.Yapacağınız işleri ayın 21’ine kadar tamamlamanız daha uygun olacaktır.Zira 21 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro)hareketinde olacağından,bu tarihlerde yapmak zorunda olduğunuz anlaşmalar var ise  dikkatlice gözden geçirilmelidir. Merkür düz harekete geçtiğinde ilerde sorunlara neden olabilir.
Herşey gönlünüzce olsun….Sevgiyle kalın…
~
BOA-BU~1
BOĞA BURCU (21 Nisan-20 Mayıs)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş, sizin haritanızın altıncı evine girerek; günlük işler,sağlık,evcil hayvanlar ve ekip çalışmalarında olumlu etki yaratacaktır.Bir yildır transit hareketinde olan Saturn karşıt burcunuz olan Akrep burcunda ilerlerken sizi ikili ilişkiler, ortaklık ve iş konularında yıpratığından kendinizde bir yenilenme hissi, eksiklerinizi tamamlama ve yeniden yapılandırma arzusu getirecektir.Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.Ortaklaşa grup çalışmalarına girebilir,yakında istediğiniz işleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde işlerinizde dost yardımı alabilirsiniz.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.kendinizi sıkıp sağlığınızın bozulmasına izin vermemelisiniz.21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) hareketinde olacağından konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda vardır. Zira çevrenizde ve ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşabilirsiniz.Retro hareketi İşlerinizde aksamalara ve gecikmelere neden olabilir.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
Burclar-Ikizler
İKİZLER BURCU (21 Mayıs-21 Haziran)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş, sizin haritanızın beşinci evini girerek aşk ,flört,çocuklar, eğlence,sanat konularında olumlu etki yaratacaktır.Eğlenceli ortamlarda bulunma isteği, tatil programları ve seyahat konuları gündemde olacaktır.Yaratıcılık artarak sanatsal çalışmalarda başarı getirecektir.Çocuğu olanlar, çocukları ile beraber güzel ortamlarda bulunarak hoşça vakitler geçirebilirler, 19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir; kendinizi kalabalık ortamlarda bulabilir ve hayal ettiğiniz veya çok istediğiniz  birşey gerçekleşebilir. Yeni bir aşk gündemde olabilir veya çocuğunuz ile ilgili sevinçli bir durum yaşanabilir.21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında yönetici burcunuz Merkür (Retro) hareketinde olacağından bitirmemiz gereken işleri bu tarihten önce yapmanızda fayda vardır çünkü iletişim ve ulaşımda aksilikler yaşanabilir.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
yengec
YENGEÇ BURCU (22 Haziran-22Temmuz)
22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin haritanızın dördüncü evinden anne, baba ,ev,yuva ve iş konularında olumlu etkilemektedir.Evde dekorasyon değişikliği, işle ilgili yeni ortamlarda bulunmak, iş ve ev yer değişikliği isteği yaratacaktır.Daha fazla sorumluluk alarak çalışma temposunda artış yaratacaktır.Haziran ayında burcunuza giren Jüpiter bir yil boyunca size her yönden şans ve bolluk getirecektir.İşlerinizde büyüme ve gelişme olabilecektir.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.İş yerinde gözler üzerinizde olabilir ve yeni bir iş tekifi veya terfi alabilirsiniz.21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında Merkür(Retro) geri hareketindeyken konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda vardır çünkü iletişimde sorunlar ve yanlış anlaşmalara neden olabilir.İşleriniz mümkünse bu tarihten önce neticelendirmenizde fayda vardir.
Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
aslan
ASLAN BURCU (23 Temmuz-23 Ağustos)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin haritanızın üçüncü evinden kardeşler, yakın çevre,eğitim ve kısa yolculuklarda olumlu etki yaratacaktır. Kardeşler ile iletişiminiz ve beraberlikleriniz artabilir, bu ay onların güzel haberlerini ve mutluluklarını paylaşabilirsiniz.Seyahat ve eğitim ile ilgili konular gündemde olabilir, yakın çevrenizde güzel olaylara tanık olabilirsiniz.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.Ev yer değişimi  yaşayabilir ve uzun yolculuklar yapabilirsiniz.21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) geri hareketinde olacağından ev ve iş değişikliğini bu tarihten önce yapılmasında fayda vardır.Zira bu tarihlerde aksamalar ve sorunlar yaşanabilir.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
basak
BAŞAK BURCU (24 Ağustos-23 Eylül)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin haritanızda ikinci evinden iş ve para konularında olumlu etki yaratacakdır.Gelir artışını sağlamak için yeni iş arayışlarına teşvik edecektir.Harcamalarınızda artacağından gelir ve gider dengesini sağlamak için daha yoğun bir tempo içersinde olacaksınız.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. İş geliştirmek için kredi alabilir veya ortak gelirlerden kazanç sağlıyabilirsiniz.21 Ekim-10 Kasım tarihlerinde yönetici burcunuz Merkür (Retro) geri hareketinde olacağından işlerinizi bu tarihten önce bitirmenizde fayda vardır çünkü aksaklık ve gecikmelere neden olabilir.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…

teraziTERAZİ BURCU (24 Eylül-23 Ekim)

22 Eylül saat 23:45^te burcunuza giren Güneş sizin birinci evinizden direkt olarak kişiliğinizi,benliğinizi ve egolarınızı olumlu etkileyecektir.yeni isteklerinizde kararlı olacak ve dikkatleri çekmeye başlıyacaksınız.Aydınlanma ile farkındalıklarınızı hissedip egonuz güçlenecektir. Yapmak istediğiniz işlerde daha israrcı olacaksınız.19 Ekim’de karşıt burcunuz Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.Yapacağınız işlerde eşiniz veya ortağınız ile birlikte hareket edeceksiniz.Yeni projelere ve anlaşmalara imza atabilirsiniz.21 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) geri hareketinde olacağından para ve iş konularında bu tarihten önce bitirmenizde fayda vardır. Çünkü bu tarihler arasında gecikmeler ve sorunlar yaşanabilir.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
Burclar-Akrep-1AKREP BURCU (24 Ekim- 22 Kasım)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin onikinci evinizden kapalı yerler,iç dünyanız ve benliğinizi bulmanızda olumlu etkileyecektir.Hastaneler, hapishaneler,gizli konular ve gizli düşmanlarınız konuları gündemde olacaktır.Bazı kişiler ile yollarınızı ayırabilirsiniz, kapalı ortamlarda sorumluluklar alıp çalışabilirsiniz.Bilinç altınızda yapmak istediğiniz projeleri gündeme getirerek harekete geçirebilirsiniz. Bir yıldır burcunuzda hareket eden  transit Saturn size çok sorumluluk yükledi ve bır yıl daha bu durum sürecektir. 19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir. Astlarınızdan destek ve yardım alabilirsiniz ve grup çalışmaları yapabilirsiniz.Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.21 Ekim- 10Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) geri hareket ederken sözlerinize dikkat etmelisiniz, zira yanlış anlaşılabilirsiniz.Bu tarihlerde iletişim ve ulaşım sorunları yaşanabilir.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
yay-burcu-300x225YAY BURCU (23 Kasım- 21 Aralık)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin onbirinci evinizden hayaller ve umutlar,dernek ve kuruluşlar, arkadaş ve dostlar’dan  olumlu etkiler almanızı sağlayacaktır.Uzun süren bir bekleyişten sonra hayal ettiğiniz işlerin bir dost yardımı ile hızlandığını göreceksiniz.Kendiniz kalabalık ortamlarda bulabilir, eski arkadaşlarınızla beraber hoşça vakit geçirebilirsiniz.Hayallerinizi gerçekleştirmek için daha fazla gayret gösterebilirsiniz.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması yaşanacaktır.Çocuklarınızla ilgili bir sevinç yaşayabilir, şans oyunlarında ve aşk konularında olumlu etkilenebilirsiniz.21 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) geri hareket ederken sözlerinize dikkat etmelisiniz zira sizi kıskanan gizli düşmanlarınız olabilir ve aleyihinize kullanabilirler.Hayallerinizi bu tarihten önce gerçekleştirmeye gayret ediniz.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
olakOĞLAK BURCU (22 Aralık- 20 Ocak)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin onuncu eviniz iş, kariyer, statü ve ün gibi konularda olumlu etkiler getirecektir.Toplumdaki yeriniz zirveye ulaşacaktır, kendinizi yeni projeler içinde bulabilir, yeni bir iş veya projeye başlıyabilirsiniz.Dikkatler sizin üzerinde olacak, iş yerinde öne çıkma başarısı artacaktır,üstleriniz tarafından takdir edileceksiniz.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.Bir iş teklifi alabilir, çalışıyorsanız terfi alabilirsiniz ve bu ay hayal ettiğiniz işe kavuşabilirsiniz. 21 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) geri hareketinde olacağından  iş  veya proje başlangıçlarınızı bu tarihlere denk gelmememisnde fayda olacaktır.

Herşey gönlünüzce olsun…Sevgiyle kalın…
~
kovaKOVA BURCU (21 Ocak- 19 Şubat)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin dokuzuncu evinizden din,inançlar,uzun yolcululklar,yüksek öğrenim,turizm,yabancılarla iletişim ve ticaret,basın  ile ilgili konularda olumlu etkiler almanıza yardımcı olacaktır.İş ve eğitim için uzak yerlere seyahatler yaşanabilir,yeni kişilerle uzun süreli projelere adım atılabilir, inançlarınız değiştirerek ufkunuzu genişletebilirsiniz.Yüksek eğitim ile ilgili konularda başarılı olabilirsiniz.19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.Yakın çevrenizden biriyle iş yapabilir,eğitim ve basın ile ilgile işler gündemde olacaktır.21 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında Merkür (Retro) geri hareketinde olacağından yapacağınız anlaşma ve sözleşmeleri bu tarihe denk getirmemekte fayda vardır çünkü hatalara ve aksamalara açık bir dönem olacaktır.

Herşey gönlünüzce olsun… Sevgiyle kalın…
~
balikBALIK BURCU (20 Şubat- 20 Mart)

22 Eylül saat 23:45’te Terazi burcuna geçen Güneş sizin sekizinci evinizde vergi,sigorta,kredi,eş ve ortağın ortak gelirleri, alım ve satım işleri konularında olumlu etkiler getirmektedir.Uzun zamnandır burcunuzda kalacak yönetici burcunuz Neptün ve Kyron sizi zaman zaman yıpratarak ve yanıltarak hayal kırıklığına sebep olmuştur. Ama hayalerinizin peşinden koşarsanız zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.Bu ay eşinizin gelirinden faydalanabilir, kredi alabilirsiniz,19 Ekim’de Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecektir.Gelirinizde artış olabilir ve alım gerçekleştirebilirsiniz.21 Ekim – 10 Kasım tarihlerinde Merkür (Retro) geri hareketinde olacağından halletmeniz gereken işleri bu tarihten önce neticelendirmenizde fayda vardır çünkü iletişimde, ulaşımda aksilikler yaşanabilir.

Herşey gönlünüzce olsun… Sevgiyle kalın…
Arzu Özalpay
Astrolog
~~~
Konuk Yazarlar tarafından yazıldı

“EKİM AYINDA BURCUNUZ VE SİZ” Yorumları (2 Adet)

  1. Saygı Günenç dedi ki:

    YAZAR HAKKINDA

    N.Arzu Özalpay, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu olup; 1992 yılından beri ünlü astrologların yayınlarını ve kitaplarını okuyarak kendisini bu alanda geliştirmiştir. Bu hobisini profesyonel alanda ilerletmek için 2010-2012 yıllarında ünlü astrolog Öner Döşer’den temel ve ileri seviye astroloji eğitimi başarıyla tamamlamış olup astroloji danışmalığı sertifikası almaya hak kazanmıştır. N.Arzu Özalpay, köşe yazarlığı, kurumsal ve kişisel astroloji danışmanlığı yapmaktadır.

    arzuozalpay@gmail.com

  2. İnşallah diyorum,yükselen burcum oğlak ama arkadan gelen retro merkür problem de getirmiyor mu?Terfi işlerinde?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2.071 okunma

Kişisel blogdur. Ticari amaç ya da kazanç gütmez. Blogda kullanılan bazı görseller ve bazı yazılar google üzerinden alınmıştır. Herhangi bir hak iddia edilmemektedir. İstenildiği zaman kaldırılacaktır.

Başa Dön