Saygı

PERYÖN İK BLOG ÖDÜLLERİ 2013

Saygı Günenç

Screes

 

Daha önce Blog Hocam ile yaptığım bir röportajda belirttiğim gibi :

Hayat bir sunumdur!

Blogunuz bir çok konuda, tecrübelerinizi, başarılarınızı paylaşabileceğiniz, mesleki yetkinliklerinizi sunabileceğiniz mükemmel bir alandır. Emek harcanmış ve önemsenen bir blog, kariyerinizle ilgili bir görüşmede, söylemlerinize görsel destek olacaktır. Sanal ortamda kuracağınız bu kütüphane, işe hayatında size çok güzel pencereler açabilecektir. Ayrıca blogla ilgili çalışmalar yaparken, araştırmanın size katacağı katkı da yadsınamaz. Kısaca kendinize ve konu ile ilgili herkese büyük katkısı olacaktır. İşte bu sebeple, bir çok meslekten herkesi blog açmaya her zaman davet ediyorum…

İşinin uzmanı PERYÖN’de bu konuda harika bir organizasyon düzenliyor…

Türkiye’de İnsan Yönetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olan PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği):

Türkiye’nin İK Dünyası ve İK Dünyası ile ilgilenen herkes, kullanacağı oylarla en sevdiği ve beğendiği başarılı İnsan Kaynakları bloglarını ve bloggerlarını seçiyor !

Bu yıl birincisi düzenlenecek olan yarışmada, insan kaynakları’nın nabzını tutan, kendilerine özgün tarzları ile beğeni ile takip edilen insan kaynakları dünyasının blogları arasında en çok oyu alan ilk 3 blog seçiliyor ve ödüllendiriliyor.

PERYÖN İK Blog Ödülleri 2013 resmi oylaması 11 Ekim – 05 Kasım tarihleri arasında  www.peryon.org.tr  ve  www.peryonkongre.com  sitelerindeki oylama için ayrılan sayfalarda yapılacaktır. Yarışma sonuçları da 04-06 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan PERYÖN 21.İnsan Yönetimi Kongresi’nde açıklanacaktır.

Bu vesileyle bir ilki gerçekleştiren PERYÖN ekibine yürekten teşekkür ediyorum.

Bu yarışmada bir arada olmanın ayrıcalığını yaratalım ve bütün İK bloggerları buluşalım.

Eğer aday olmaya hak kazanırsam (10/10/2013 de belli olacak)meslektaşlarımla bu tatlı çekişmede bir arada bulunmaktan mutluluk duyacağım…

Saygılarımla.

 

 

Saygı Günenç tarafından yazıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2.281 okunma

Kişisel blogdur. Ticari amaç ya da kazanç gütmez. Blogda kullanılan bazı görseller ve bazı yazılar google üzerinden alınmıştır. Herhangi bir hak iddia edilmemektedir. İstenildiği zaman kaldırılacaktır.

Başa Dön