Saygı

BU BENİM ÖMRÜMDE GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL RAMAZAN BAYRAMI

Saygı Günenç

sgmyazilm_seker_bayrami_gorseli

Sabah kahvaltısında kadın çok keyifli bir şekilde eşine döner ve der ki:

-Eminim sen bugününün ne olduğunu bile hatırlamıyorsundur! der. Adam hiç bozuntuya vermez. Şöyle bir öksürüp cümlelerini toparlar ve:

-Tabi ki hatırlıyorum hayatım, der. Sürekli tebessüm edip, hızlıca kahvaltısını bitirir. Evden çıkıp hemen gerekli bir kaç yere gider. Öğlene doğru kapı çalınır ve kadın kapıyı açar. Çiçekçi harika bir kırmızı gl buketiyle karşısındadır. Çiçeği alır ve kartın üzerinde ki güzel sözlerle gülümser.

SEN BENİM HAYATIMIN ANLAMISIN. BUGÜN GİBİ NİCE GÜZEL GÜNLERİMİZ OLSUN İSTİYORUM. SENİ SE VİYORUM.

Kadın duygulanır. Tam o sırada kapı tekrar çalar. Kocaman bir çikolata kutusu gelmiştir. Kadın çikolatayı da görünce: "Bugünü unutmamış. Evde çikolata bile yok diye, konu komşuya mahcup olacağımı düşünmüştüm. Bir de adama sitem ettim tüh…" diye içinden geçirir. Ama mutludur ve gülümser. Derken kapı tekrar çalınır. Büyük bir kutu teslim alır. Heyecanla açar. İçinden olağanüstü güzellikte bir elbise çıkar. Sevinçten çığlık atar kadın ve kocasının gelmesini sabırsızlıkla bekler. Derken kocası kapıyı çalar. Kapıyı açar açmaz kocasının boynuna sarılır kadın ve der ki:

– Kocacım, önce çiçekler sonra çikolata ve ardından bu muhteşem elbise… Çok mutlu oldum. Bu benim ömrümde gördüğüm en güzel Ramazan Bayramı…

Adam ise…. 🙂

Keyfiniz bol olsun…

sgmyazilimsayfasi5

Saygı Günenç tarafından yazıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2.985 okunma

Kişisel blogdur. Ticari amaç ya da kazanç gütmez. Blogda kullanılan bazı görseller ve bazı yazılar google üzerinden alınmıştır. Herhangi bir hak iddia edilmemektedir. İstenildiği zaman kaldırılacaktır.

Başa Dön