Saygı

BLOGGER POPÜLER YAYINLAR RENKLENDİRME EKLENTİSİ…

Konuk Yazarlar
 
Bu hafta misafirimiz Blogger Turkey…
 
 
Blog sahibi Alaattin Selen’in sunduğu özel eklentilerle blogunuzu güzelleştirebilir, paylaşımlarıyla bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz…
Başarılı blogunun adresi : www.bloggerturkey.com
 
blogger turkey
 
 
 
BLOGGER POPÜLER YAYINLARI RENKLENDİRME EKLENTİSİ
 
Blogger eklentileri konusunda blogumda paylaşmış olduğum bir çok eklenti mevcut.Her zaman farklı ve özel eklentiler sunmayı tercih ediyorum ve bu eklentide onlardan birisi.Eklentinin özelliği resimdede görmüş olduğunuz gibi Popüler Yayınlar gatget’i rengarenk yapmak ve yayınların üzerine gelince hafif bir hareket ve sol tarafında görmüş olduğunuz numaralandırma mevcuttur.

 

Blogger Paneline, giriyoruz daha sonra Şablon bölümünü seçiyoruz oradan HTML Düzenle diyoruz

 

 

Daha sonra  CTRL+F yardımı ile ]]> kodunu buluyoruz ve aşağıdaki kodları üstüne yerleştiriyoruz.
 

/* Blogger Popüler Yayınlar Renklendirme Eklentisi */

#PopularPosts4 ul li:hover{ background-color: #ffffff; } #PopularPosts1 ul li{border-bottom:2px dotted #999999;} #PopularPosts1 ul li .item-thumbnail{-webkit-transition: all 0.5s ease-out; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; } #PopularPosts1 ul li .item-thumbnail:hover{ -webkit-transform: rotate(-17deg); -moz-transform: rotate(-17deg); -o-transform: rotate(-17deg); } #PopularPosts1 ul li .item-title {color:#fff;} #PopularPosts1 ul{margin:0;padding:5px 0;list-style-type:none} #PopularPosts1 ul li{position:relative;margin:5px 0;border-bottom:1px dashed #ffffff;padding:10px} #PopularPosts1 ul li:first-child{background:#eb1f0a;width:90%} #PopularPosts1 ul li:first-child:after{content:"1"} #PopularPosts1 ul li:first-child + li{background:#0ddb25;width:90%} #PopularPosts1 ul li:first-child + li:after{content:"2"} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li{background:#0d6edb;width:90%} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li:after{content:"3"} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li{background:#eeac0f;width:90%} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li:after{content:"4"} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li{background:#7d0fee;width:90%} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li:after{content:"5"} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li{background:#e30d31;width:90%} #PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li:after{content:"6"} #PopularPosts1 ul li:first-child:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li:after{position:absolute;top:20px;right:-15px;background:url(http://1.bp.blogspot.com/-1ON6D20Ye4Q/UarCnQyJFQI/AAAAAAAAT3A/TWf8VqqeRAU/s1600/waved-circle.png) no-repeat; width:32px;height:32px;text-align:center;font-size:15px; padding-top:13px; font-weight: bold; color:#ffffff;} #PopularPosts1 ul li .item-thumbnail{float:left;border:0;margin-right:10px;background:transparent;padding:0;width:40px;height:40px; border-radius: 5px; border: 2px solid #ffffff;-webkit-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, .4);-moz-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, .4);box-shadow: 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, .4);} #PopularPosts1 ul li a{font-size:12px;color:#fff;text-decoration:none} #PopularPosts1 ul li a:hover{color:#e3dede;text-decoration:none} #PopularPosts1 { margin-left: 20px; } #PopularPosts1 h2 {color:white; background: url(http://3.bp.blogspot.com/-5c3MCRRIyWo/UarHNA_qltI/AAAAAAAAT4E/IjmjUc3yw48/s1600/layer2.png) no-repeat; height:30px; width: 287px; margin-left:-5px; padding-top:10px; font-size:18px; text-align: center; }

 

İşlem Bu Kadar.

Alaattin Selen

Konuk Yazarlar tarafından yazıldı

“BLOGGER POPÜLER YAYINLAR RENKLENDİRME EKLENTİSİ…” Yorumları (4 Adet)

  1. Alaattin Selen dedi ki:

    Bu siteye misafir olmakla çok büyük mutluluk duydum.Teşekkürler Saygı Hanım. 🙂

  2. saygı günenç dedi ki:

    Sizi misafir etmekten onur duydum Alaattin Bey. Günümüzde çok az rastlanan bir şey yapıyorsunuz; bana olduğu gibi herkese elinizden geldiğince bilginizle yardım ediyorsunuz. Teşekkürler.
    Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

  3. Yusuf sayılı dedi ki:

    Bu bloga ilk defa misafir oldum ve eklenti için teşekkür ederim.

  4. saygı günenç dedi ki:

    Teşekkür ederiz Yusuf Bey. Hoş geldiniz.

    Ayrıca Alaattin Bey’in bir çok değerli paylaşımlarına, kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Sürekli güncel ve faydalı bilgiler yayınlamaktadır.
    Güzel günler dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3.649 okunma

Kişisel blogdur. Ticari amaç ya da kazanç gütmez. Blogda kullanılan bazı görseller ve bazı yazılar google üzerinden alınmıştır. Herhangi bir hak iddia edilmemektedir. İstenildiği zaman kaldırılacaktır.

Başa Dön